perjantai 24. syyskuuta 2010

Kirppari löytöjä ja lääkärissä käynti

Eli tänään oli se yksityislääkärin aika ja hän oli sitä mieltä että olkapäässä on jänne ahdingossa ja koska fysioterapia, kortisoni ja särkylääkkeet on tehottomiksi todettu ja kipu on pitkittynyt (kestänyt jo 1,5 vuotta) niin seuraava vaihtoehto on tähystysleikkaus. Aikoi laittaa lähetteen vetämään Keskussairaalalle. Helpotti niin paljon tietää että kivuille on syy ja että asialle voi tehdä jotakin. Ainoa joka mietityttää on se, että miten otan leikkauksen jälkeen sairaslomaa äitinä olosta jos ja kun kädellä ei saa tehdä mitään aluksi? No, julkisella kun sitä jonoa on niin en odota mitään tapahtuvaksi tämän vuoden puolella, tällä hetkellä riittää että joku tekee jotakin ja että toivoa on.

Sitten vähän kirppari löytöjä, joista tein tänään ehkä parhaat löytöni ikinä. Nämä ihanuudet löysin n. 1kk sitten ihan paikalliselta kirpputorilta. Setissä oli kuusi kuppia ja kuusi lautasta ja hintaa näillä yhteensä 5 euroa.

Minähän olen ihan hulluna näihin vanhoihin ruusuaiheisiin kuppeihin ja lautasiin ja tässä hulluudessa merkillä ei ole väliä. Joihinkin sitä vaan rakastuu kertakaikkiaan niin että kotiin ne on saatava.
Tämän find of a lifetime tein tänään lähikaupungissa jossa kävimme pikaisesti pyörähätämässä lääkärikäynnin jälkeen


KOKO SETTI maksoi 9 euroa! Siis iso tarjoilulautanen, pienempi tarjoululautanen, tarjoilu kulho, iso soikea asetti, pienempi soikea asetti ja kastikekulho alle 10 euron ja täysin moitteettomassa kunnossa, JA SAMAA SARJAA KUIN NUO AIKAISEMMAT KUPIT JA LAUTASET! Olin heti kuin hangon keksi kun kiikutin löytöni kassalle...
Nyt vaan pitäisi saada se vitriinikaappi että sais nää kaikki ihanuudet näytille...

Lisäksi mukaan tarttui tuo alimmassa kuvassa näkyvä pellavaliina 0,50 eurolla ja muutama body Nöpikselle 0,25 eur/kpl. Kannattava reissu voisin sanoa!

3 kommenttia:

  1. No vau mitä löytöjä! Joskus on kyllä tosi hyvä tuuri :)

    VastaaPoista
  2. Olen vieläkin ihan mielissäni ja käynkin välillä keittiössä niitä ihailemassa kun oli pakko jättää ne siihen esille! Nyt vain pitäisi löytää se vitriinikaappi, mutta sattuneesta syystä nyt juuri ei ole varaa ostaa mitään isompaa... Hankinta tulee ajankohtaiseksi vasta ens vuoden puolella ja mulle kun tuota kärsivällisyyttä on jaettu vain tee lusikalla niin joka ilta on pitänyt netistä käydä kattomassa että jos sittenkin jostain saisi ihanan ja ison vitriinin alle 100 eurolla... ;-D

    VastaaPoista
  3. Hei! Löysinpäs tutun ihmisen blogin,...jään seuraamaan! :)

    VastaaPoista