torstai 9. syyskuuta 2010

Olohuone

Vihdoin sain vaihdettua verhot olohuoneeseen ja vähän laitettua jotain täytettä tuohon sohvien kulmassa olevaan tilaan. Vieläkään en tiedä olenko siihen tyytyväinen, mutta uskon sen jalostuvan vielä ajan mittaan.Rakastan kynttilän valoa ja sitä tunnelmaa!Mun "tikkaat" jotka on olleet edellisessä elämässä hyllyn jalat jotka petsasin tummaksi.Laitoin Nöpiksen kuvia roikkumaan ohuella kettingillä, rakastan noita herkkiä kuvia ihanan pienistä nyrkeistä.Rakastan noita vanhoja pokia, meillä niitä riittää tällä sisällä ja vielä on vino pino tallissa jemmassakin.

Rakastan myös viherkasveja ja kukkia.

Hauska taulu joka on kieltämättä totuus ja siksi roikkuu meillä aitiopaikalla... ;-D


Tänään olen leiponut kakkupohjat lauantaita varten ja huomenna vain tahti kiihtyy! Onneksi äiti tulee huomenna avuksi joten kaikki tulee varmasti tehtyä yhteistyöllä. Siivota pitää myös, meillä kun on tuo karvainen lapsi joka omalta osaltaan sotkee paikkoja. Yritän muistaa ottaa kuvia juhlista, ellei meno sitten ylly liian railakkaaksi... ;-D
Ihanaa nähdä perhettä, sukulaisia ja ystäviä kaikkia yhdellä kertaa!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä niin kaunista. herkän näköinen tunnelma välittyy kuvista. Minulla on haaveissa nuo ektorpit myös, ihan kahdenistuttavaa haen,jos saisin käytettynä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Liisa!

  Itse olen myös tyytyväinen nyt olohuoneeseen, varmasti se vielä muuttuu tässä kun asumme ja olemme tässä kauemmin, mutta kodilta tuntuu jo.

  On nämä ektorpit vaan ihania, ilo silmälle ja myös hyvä istua. Ja nää valkoiset päälliset on myös melko edulliset, siis jos tahriintuu niin että 60 asteen pesussa ei puhdistu. Lapsiperheessä se on hyvin mahdollista ja fiksu jos olisi tilaisin uudet päälliset jo jemmaan. Mulla on näissä sohvissa beiget lakanat istuinosien suojana siihen asti että löydän jostain aikaa ja inspiraatiota ommella tilkkupeitot niiden suojaksi.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Minä tykkään myös noista ikkunanpokista ja niitä ei voi koskaan olla liikaa :) Hieno taulu :D
  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniisti olet olohuoneen sisustanut!! Ihanat tunnelmalliset värit ja kaikki, en vaihtaisi tai lisäisi mitään, näyttää niin hyvältä :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kaunista ja tunnelmallista! <3

  Meillä muuten taitaa olla samanlaiset seinä kyntteliköt!?:) :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Sarppa: Omani olen ostanut Biltemasta ja spray maalilla suhautellut valkoiseksi! Hintaa ei juuri tullut...

  Teille myös kiitokset kauniista kommenteistanne ja haluan myös toivotella oikein rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista