lauantai 18. syyskuuta 2010

Arkea

Täällä meillä on sitten niin hiljaiseloa että! Saunaremmpa etenee ihan hyvin, mutta mun oma ompelu nurkkaus on ihan täynnä kaikkea remppa romua ja en vaan jaksa ruveta raivaamaan sitä... Kyllä se siitä raivaantuu kun remppa lähenee loppuaan... Joten ommeltua ei tule vaikka tekemistäkin olisi... Kuistin maalaus on vielä kesken ja siivokin täällä on sen mukainen että tää on sikalasta seuraavassa kuosissa. Mää en vain jaksa! Joku syysväsymys on iskenyt ihan täysillä ja kirja ja sohvan mutka kiinnostaa nyt eniten.
Eilen sanoin miehelle että mitäs jos alottaisin meidän makkarin remppaa kun pesuhuonekkin on edistynyt sen verran hyvin (ja minä en osaa enää tehdä siellä mitään tuottavaa) että saatais koti kuosiin ennen talvea. No ei se kamalan innoissaan ollu ideasta ja me "keskusteltiin" melko äänekkäästi asiasta. Kai se on vain odotettava että tuo yks remppa tulee valmiiks ennenku toista alottaa... Olenko maininnut että olen melko kärsimätön luonne?

Sain myös loistavan idean pihalle yhtä istutusaluetta varten, mutta en tiedä voiko ja kannattaako istuttaa pensaita talvea vasten, tietääkä joku? Lähinnä havupensaista olis kyse, tuijista yms.

Onko tää joku suomalainen luonteenpiirre, että kamalasti laiskotuttais mutta ei voi laiskotella ku tulee huono omatunto? Paljon olis meilläki tekemistä mutta valmiiks ne ei tuu vaikka riehuisin itteni täällä hengettömäks.
Ääh, tää teksti on jo niin pirun sekava, että eihän tässä oo päätä eikä häntää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti