perjantai 3. syyskuuta 2010

pyh ja pah!

Ja kuten arvasin ei se remppareiska ole tulossa vieläkään tekemään meille pesutilojen remppaa. Taas oli jotain muuta tullut ja ei voinut etes ilmoittaa ennenkuin mies taas soitti hänelle. Ilmoitin heti että ei tartte tulla, jos meidän rahat ei kelpaa niin en minä toki niitä tyrkytä. Pikainen soittokierros remppafirmoihin ja kiirettä tuntuisi olevan, ainakin näillä lähimmillä. Kauempana olevilla olisi aikaa mutta yhden viikon palkkio menisi pelkkiin matkakorvauksiin! Nou thänks!
Pikkuisen suivaannuin, myönnän sen (minä kun olen melko kärsimätön ja vielä äkkipikainenkin) ja muutaman puhelun jälkeen alkoi kuulkaa sauna muuttaa muotoaan! Tää akka otti sorkkaraudan käteen ja hoiti homman kotiin! (Vähän vähemmän äkkipikainen ja kärsimätön olisi purkanut saunan vasta lauantain saunaillan JÄLKEEN, mutta tehty mikä tehty...)Suihku on toistaiseksi vielä käyttökunnossa, maanantaina sekin on sitten tuhoaluetta. Mitähän siitäkin tulee, mietitte varmaan ja niin mietin myös minä (nyt kun hermot on viimein viilentyneet) mutta on meillä perhe/tuttavapiirissä onneksi kirvesmies ja sähköasentaja että kaikki tulee varmasti lakien ja asetusten mukaan tehtyä. Nyt vain joudutaan pyytää paljon palveluksia ja pyytää apua vielä tavallisen työpäivän päälle. Ei ne pahana tuntuneet ideaa pitävän, lupasin jäkätä sitten kiitos-bileet kun tämä kaikki on takana päin. (ajatuskin tuntuu niin kaukaiselta!) Ja mun sisko kun ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä näissä asioissa joten projekti-vastaavakin löytyy. (ja näinhän se sisko syyslomansa ajatteli alunperin viettää...)

Makkari on siis toistaiseksi vielä remontoitavien listoilla, kaikki värkit on kyllä sitäkin varten hommattu. Aloitin myös kuistin ikkunapokien maalauksen ja hyvin lupaavalta näyttää! Teippaaminen on vain kovin hidasta ja hermoja syövää ja siihen kun malttaisi käyttää tarpeeksi aikaa ja huolellisuutta niin lopputuloskin olisi NIIN paljon parempi! Olohuoneen ja keittiön ikkunat saavat olla kasari tyylissään ensi kesään asti, siihen ei kertakaikkiaan nyt riitä aika eikä energia.

Mutta tässä blogissa on varmasti melko hiljaista tulevalla viikolla, kaikki aika ja energia menee nyt pesutilojen kohentamiseen. Ja ensi viikonloppuna meillä onkin ne isot juhlat, mutta toivon mukaan joskus sitä seuraavan viikon lopulla viimeistään mulla olisi ennen ja jälkeen kuvia esiteltävänä!

p.s. Arvontaan ehtii vielä hyvin mukaan!

2 kommenttia:

  1. Rohkea valinta! :) Sä olet kyllä ahkera ja aikaansaava, koko ajan jotain touhuat. Joten en ollenkaan epäile, sitä että tuo projekti on pikapuoliin valmis, ja kohta tellä on hino uusi kylppäri! Jään odottelmaan kuvia! :)

    -Heini-

    VastaaPoista
  2. Tuntisitpa mun siskon, siihen verrattuna mää oon patalaiska joka häävin persustaan sohvasta nostaa. Nyt kun asioita tekee oman kotinsa eteen niin kummasti jaksaa.
    Toivottavasti olet oikeassa ja kylppäri on pian valmis, hieman hirvittää kun nyt siellä on vain paljaat seinän rugot näkyvissä ja pihalla on kasa tuulensuojalevyä ja eristeitä sun muita materiaaleja ja jonkun pitäisi osata laittaa ne oikeassa järjestyksessä sinne seinään... Onneksi sisko asuu naapurissa ja päästää tänään kuitenkin saunomaan ja rentoutumaan.

    VastaaPoista