keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Voihan vitalis!

Meidän pesuhuone remppa on jämähtänyt ihan täysin. Kirvesmiestä ei näemmä kiinnosta tehdä sitä loppuun ja itse en osaa tehdä sille mitään. Tää on jo laskujeni mukaan kolmas viikko ilman suihkua ja pikkuisen kiristää hermoja. Kaiken kruunasi se että meille tuleva vesijohto rikkoontui ja vuotokohtaa etsittiin kaksi päivää kaivurin kanssa ja vuoto löytyi lopulta meidän vanhan navetan alta... Siinä vaiheessa kun navetan lattiaa olisi pitänyt alkaa piikata auki, totesimme helpommaksi vetää uuden vesiputken pääputkesta ja kiertää navetan kokonaan. Joten navettaan ei tule enää vettä ja kaikki suunnitelmat ja haaveet meni ihan uusiksi. Ja kaiken päälle pihamaa on myllätty ympäri ja arvatkaa missä koira käy pyörimässä joka kerta kun ulkona käy?

Ja jotta maanantai olisi ollut täydellinen, tuli veropäätökset ja mulla oli mätkyjä 4500 euroa jumankauta sentään! Loistavaa työtä Kati, siis ihan mahtavaa! Tiesin kyllä että maksun puolelle joudun(sivutoiminen yrittäjä kun olen) mutta tuo summa kyllä tyrmäsi tajun kankaalle!
Meillä ei sitten joulua paljon laitella ja säästöt nyt tyhjenee aika tehokkaasti... Saadaan sentään maksettua, mutta kyllä otti päästä voin sanoa!
Ja kolmantena sain kuulla eräältä lääkäriltä että endometrioosi voi levitä kropassa laajallekkin ja epäili että olkapäätäni toistavuotta vaivannut lamaannuttava kipu johtuu jollain tavalla tästä endosta. Mulla meinasi itku päästä koska jos näin on, ei sille voi tehdä mitään ja kärsin tästä lamaannuttavasta kivusta, voimattomuudesta ja puutumisesta vaihdevuosiin asti! Joten hei hei työelämä, tervetuloa sairasloma ja särkylääkkeet... Yritän tsempata itseäni ja luoda uskoa että siitä ei ole kyse, siinä on joku muu vika jolle voidaan jotakin tehdä ja voin vielä elää ilman kipua...

Olipas nyt synkkää tekstiä, mutta tällaista tänne meille. Sisustusrintamalla ei mitään uutta, jotenkin ajatuksetkin ihan lamassa näiden takaiskujen takia.

2 kommenttia:

 1. Voi, kylläpäs siellä nyt koetellaan... Voimia sinulle ja teidän perheelle! Toivotaan, että kivut johtuvat jostain muusta, ja "vika" löytyy, että asialle voidaan tehdä jotain!
  Jaksuja! <3¨

  -Heini-

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia tsempeistä, vähän rupeaa jo aurinko paistamaan risukasaan. Eniten surettaa tuo olkapää, raha on "vain" rahaa ja niin edespäin mutta terveys kun menee se vetää mielen todella matalalle. Kyllä minä tästä vielä piristyn ja postaan jotain muutakin kuin näitä ruikutusviestejä...
  Mies muuten soitti tälle kirvesmiehelle ja se lupas tulla viikonloppuna hommiin! En sitte tiiä kuinka tiukkaan sävyyn mies on hälle puhunut mutta en valita, MULLA ON IKÄVÄ SUIHKUA!

  VastaaPoista