maanantai 2. elokuuta 2010

Rahaa palaa!

Voi hyvä ihime sentään kuinka helppo sitä rahaa on laittaa haisemaan lähtemättä kotikonetta kauemmas! Tässä on miehen kanssa istuttu vuorotellen koko aamupäivä koneella ja vertailtu hintoja ja lopulta tilattu remppavärkkejä. Okei, tuleehan sillä rahalla uusi kiuas (puu-sellainen, tottakai) laattoja, tapettia, kylppärin kamaa, ulkovalaisimia, vetimet keittiöön ja eteiseen (VIHDOINKIN!) + muuta pikkukrääsää jota ilman en ole varmaan yhtään tilausta onnistunut laittamaan. Remppabudjetti hupenee huolestuttavasti! Tuntuu siltä kuin tililtä lentäisi yksi satalappunen joka kerta kun tästä kotoa kylälle ajelee vaikka missään ei kävisikään.

Eilen sain tilkkupeittoa sen verran eteenpäin, että sommittelin sen lattialle (olisi TODELLAKIN syytä imuroida...) ja kiinnitin tilkut nuppineuloilla toisiinsa. Tänään jos ennättäisi tästä koneelta rahaa tuhlaamasta vaikka ompelemaankin vähän. Lisäksi yksi kiva projekti odottaa edelleen (tarvikkeet on onneksi raahattu jo pihalle) tekoa ja se jurvalaistooli hieman TLC:tä. MISTÄ SEN KESÄKETUN SAIS TÄNNE ETTÄ ASIAT ETENIS!?
Mies on lähdössä viemään koiraa rokotuksille kun näyttelyyn on menossa (koira siis, ei mies) ja Jesse on päättänyt olla nukkumatta päivisin kuin max. 20 min putkeen. Pyykkiä pitäisi pestä, imuroida ja muutama tärkeä puhelu pitäisi soittaa. Huh, huimaa jo kun edes ajattelee. Miks ei vois olla lapsi ja tehdä vain kivoja asioita... (LAISKA se tässä töitään luettee)

Mutta nyt on hiljaista vielä, eli poika on unten mailla joten parempi lähteä hommiin.
(eikä vain puhua niistä)

Edit: Mukavaa kun on tullut uusia lukijoita ja kävijöitäkin on ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti