torstai 19. elokuuta 2010

Elämän karvaita totuuksia...

Juuh, puntarilla käyty ja melkein (leveälle) perseelleni lensin! Painoa on about yhtä paljon kun synnyttäessä! Enhän mää sokea ole, kyllä mää arvasin että ei tässä laihtumaan oo päässy, mutta tsiisus! Ja nyt tälle asialle tehdään jotain, heti eikä vasta maanantaina!

Käytiin reissu Kodin Terrassa hakemassa uudet sisäovet. Edelliset on elämää nähneet ja koska uudetkaan ei olleet hinnalla pilattu (39eur/kpl) niin ei viitsitty ruveta pakkeloimaan ja maalaamaan vanhoja. Samalla ostin uudet kahvat, vähän fiinimmät kuin nää peruskahvat. Viikonlopun aikana karmit saa uutta maalia pintaan ja uudet ovet laitetaan paikoilleen. Helpottaa mua suuresti sillä nää vanhat ovet on sen verran särkenyt mun silmiä. Sitten alkaakin olla kaikki pinnat täällä "yleisissä" tiloissa kunnossa. Ja voin vihdoin laittaa vähän yleiskuvia meidän olohuoneesta.


Nöpiksen strategiset mitat 5 kk iässä: 6095g ja 63cm. Kuukaudessa tullu pituutta 5 cm...


2 kommenttia:

 1. Hei! Ihana blogi sulla. Löysin tänne Mallan blogin kautta, harmi, että sä et päässyt tapaamiseen. Itse lähden Pietarsaaresta junalla Seinäjoelle, ja saan sieltä sitten kyydin Honkasaloon. Jännää! :)
  Klikkasin itseni lukijaksi. :)

  -Heini-

  VastaaPoista
 2. Hei Heini ja tervetuloa!
  Mua kans harmittaa suuresti, mutta toivon mukaan Malla innostuu järjestämään blogitapaamisen joskus toisenkin kerran. Olen kuitenkin aika uusi näissä ympyröissä joten ehkä hieman olis jännittänytkin (?) nähdä teitä "kokeneempia" bloggaajia.
  Tähän blogi-touhuun on jäänyt kyllä NIIN koukkuun, ei sillä ihan mukava harrastus ja minä niin NAUTIN katsella kuvia toisten kauniista kodeista. En malta odottaa että saadaan meidän remppa tehtyä ja kaikki huoneet oman maun mukaisiksi!

  VastaaPoista