torstai 12. elokuuta 2010

Hommat edistyy

Hitaasti mutta varmasti hommat edistyy. Eilen mies ja ystävämme asensi keittiön ja eteisen oviin vetimet ja tilasimme pesuhuoneen ja saunan lattialaatat sekä pesuhuoneen seinän koristelaatat. Näimme kirvesmiestäkin pikaisesti kaupungilla (pieni kaupunki) ja hän ehtisi aloittaa meillä ensi viikon jälkeen! Olen aivan innosta soikeana! Vihdoinkin saa kodin kuntoon ja tää "poikkeustila" loppuu.

Eilen taas kaupungilta tullessa oli autonperä täynnä paketteja (Voi nolotus!) ja uusi kamera saapui vihdoinkin. En ole ehtinyt siihen vielä juurikaan perehtyä, mitä nyt muutaman koekuvan pikaisesti räpsäisin. Todella hyvältä tuntui ja tarkennus varsinkin on IHAN eri luokkaa kuin vanhassa kamerassa.

Nyt kuuluu lapsen suusta varotusääni; jos et ihan justiinsa tuu antaan ruokaa niin MÄÄ SUUTUN! Vähän hätähinen lapsi, mistä lie periny sen... ;-)


(Vierashuone on enää ihan pikkuisen kesken, illalla pitää ottaa uusia kuvia ja esitellä se. Se on ainoa huone jota ei nyt rempata ollenkaan, siellä on melko uusi tapetti seinällä joka on ihan hyvä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti