sunnuntai 15. elokuuta 2010

Koiranättelyä ja leivontaa

Riki (meidän karjalankarhukoira) kävi näyttelyssä ja valitettavasti hylsy tuli rotumääritelmän vastaisesta värityksestä... Tämä arvattiin jo, mutta pakko oli käydä kokeileen. Karhukoirathan pitäisi olla mustavalkoisia, mutta meidän riksulla on vähän ruskeaa jaloissa ja se ei vain käy. Tuomari harmitteli jälkeenpäin että oli niin komea koira, mutta se kolmivärisyys...

Kotiin tullessa piti vähän leipoa, kun inspiraatio iski. Omasta päästä (ja jostain olen voinut vaikutteita ottaa) syntyi omenaunelma- paistos:
Maku oli hyvä, parempi itseasiassa tänään kuin eilen. Vähän muokkaisin kuitenkin reseptiä jos tätä uudestaan teen.


Keittiö sai seinälleen uuden hyllyn johon sain esille kirppislöytöni:
Vierashuoneen sain myös valmiiksi:Lopuksi kuva äiskän nöpönenä Nöösistä:7 kommenttia:

 1. Uusi lukija moikkaa! Söpö nöpönenä!
  Meilläkin on Jesse-poitsu :) Ihanan näköinen keittiö teillä...

  VastaaPoista
 2. Hei ja tervetuloa lukijaksi! On ne Jesse -pojat vain ihania, eikö! ;-) Kiitosta vaan, itsekkin pidän keittiöstä ja minusta on myös meidän viihtyisin huone. Olohuone on nyt seuraavana jonka teen valmiiksi, seinät ja lattia on jo maalattu, ja justiin tilasin uudet sohvat. Siitä sitten uusi postaus kun sohvat tulee...

  VastaaPoista
 3. Hei!Kiitos kun osallistuit blogissani arvontaan!:) Tulin heti vastavierailulle.Täältä löytyikin ihana blogi.Teillä on kaunista! <3 Liityn myös lukijaksi!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hei Sarppa ja tervetuloa! Pitkät pätkät luin blogiasi ja liityin myös lukijaksi. Ihailin juuri kuvia teidän olohuoneesta ja on niin ihanan seesteinen tunnelma että! Miten saisin sen saman meille?

  VastaaPoista
 5. Hei mäkin löysin tänne jotain kautta ja jään lukijaksi!Ihana blogi!:)

  VastaaPoista
 6. Hei maija maitoparta ja tervetuloa myös sinulle! Kävin pikaisesti kurkistamassa blogiisi ja minusta taitaa tulla myös vakkari vieras blogissasi. Ihanalta näytti ja huomenna aijon tutustua paremmalla ajalla teksteihin ja kuviin.

  VastaaPoista