maanantai 23. elokuuta 2010

Kettu Repolainen

Eli siis tää juttu on ilman mitään kuvia tai kivoja lauseita, pakko edes johonki kirjottaa. Täällä on sellanen maanantai/yleiskettu kylässä että oksat pois! KAIKKI ottaa päästä ja kovaa! Kieli pitkällä sitä uutta ompelukonettakin odotin ja tuolla se nyt kököttää mun sopessa ja en ole kertaakaan edes kokeillut sitä!

Karmit on maalaamatta (ovet tosin jo paikoilla) kämppä siivoamatta ja läskit pursuaa housun liitingistä! Tää akka on tuijottanu koko päivän Twillight saagan ykkös ja kakkos osaa, välillä vain käyny lapselle lappaamassa ruokaa suuhun. (Omani on ollut edelleen ei ruokittavien listalla) Just nyt kaikki saa mun puolesta vaikka hukkua paskaan, palaan asiaan vaikka huomenna tai ens vuonna. Tällä laihiksella ei TIETENKÄÄN oo mitään tekemistä asian kans, mutta tässä iässä pitäis jo tietää että mikä laulaen tulee se viheltäen menee... vai miten se oli. Täällä on nyt sitä ujellusta sitte ihan kympillä menossa. Jospa huomenna olis parempi päivä, tän avioliiton kannalta olis NIIN paljo parempi jos huomenna olis parempi päivä! Mies kun on niin lehmän hermonen, se ei suutu ikinä, kokeilkaapa sellasen kans elää ku itellä on paska päivä!

Tää poistuu nyt kattoon sitä Twillight saagan kolmatta osaa, ja kysyyn mieheltä onko mun kainalopaikka enää avoinna, joten KIITS JA HYVÄÄ MAANANTAIN JATKOA!

3 kommenttia:

  1. heh, lehmähermoinen mies mullakin...ja hyvä niin :) Kyllä se siitä, tuollaisia päiviä pitää välillä ollaki!

    VastaaPoista
  2. Piristit kyllä mun perusmaanantaita, vaikkei varmaan saiskaan nauraa :D

    VastaaPoista
  3. Onneks pitkä lenkki Nöpiksen ja Rudin kans autto, nyt kun raahaan ahterini saunaan kera lehmän hermoisen mieheni, uskon että maanantaikettu on selätetty ainakin viikoksi. Pikkaisen ehdin jo siivoiluja aloitella joten ei hätää, ei me sentään sontaan hukuta! :-D

    VastaaPoista