perjantai 9. heinäkuuta 2010

Vihdoinkin!

Olen selaillut (hieman kateudesta vihreänä) muiden kauniita blogeja ja miettinyt ja haaveillut oman perustamisesta. Esteenä on ollut ainoastaan täysi tollous mitä tietokoneisiin tulee. No, eilen illalla sitten kävin asiaan käsiksi kun sain lapsen nukkumaan ja eihän se niin vaikeata ollutkaan! ("MUUTAMAN" kerran jouduin näpytellä ennenkuin sain mieleiseni ulkoasun aikaan...)

Mietin kauan että mistä kirjoittaisin blogiini kunnes meidän remppa alkaa syksyllä, mutta kaippa meidänkin elämässä sentään jotain sellaistakin tapahtuu mistä voi muutaman sanan kirjoittaa. Ideoita pyörii jo päässä, mutta kuvat puuttuvat koska koneemme levisi joku aika sitten. Mies sai onneksi pelastettua kuvat koneelta, mutta odottavat vielä takaisin asennusta ja minusta ei siihen ole. No, nyt se on kuitenkin tehty ja yksi pienen pieni haave on toteutunut!

1 kommentti:

  1. Hei,
    Sokerihelmen kommenttilootasta bongasin sut ja päätin tulla pistäytymään... :) Onnea uuteen blogiin! Itse aloittelin blogin kirjoittelun alkuvuodesta ja yllättynyt miten kivaa tämä onkaan!
    Terkuin Saara

    VastaaPoista