lauantai 17. heinäkuuta 2010

Nopea ja helppo tuunaus

Tänään oli taas niin lämmin että oksat pois! Yhden nurkissa pyörineen pikku projektin sain sentään tehtyä. Tilasin joku aika sitten Ellokselta kaksi käsinojallista tuolia jotka sattuivat olemaan puoleen hintaan. Väri EI ollut mitenkään mieleinen ja niinpä ensin jätin ne tilaamatta ja tilasin vain pojalle vaatteita (joka kasvaa kuin sienet sateella). Kuitenkin televisiota katsellessa tuolit kävi vähän väliä mielessä ja kaduin jo etten niitä tilannut. Kun mies meni nukkumaan, hipsin tähän koneelle ja enempiä miettimättä napsuttelin tilauksen menemään. Nyt kun tuolit ovat meillä jo hetken olleet, olen todella tyytyväinen että ne kuitenkin tilasin. Todella tukevat ja hyvät istua. Ja tietenkin miun maun mukaan ilo silmälle. Paitsi se väri. No mikäs homma se nyt on ottaa spray -pullo käteen ja suhautella tuoleihin uusi väri pintaan.

Tässä lähtötilanne:Ja tässä lopputulos:
Nyt illalla keinovalossa kun tuolia katselee niin huomasin että maalipinta ei ole mitenkään tasainen joten luultavasti suhauttelen pintaan vielä yhden kerroksen maalia. Allaoleva harmaa kuultaa paikoin läpi liikaa. Ja sitten on vielä suhauttelematta toinen tuoli kokonaan. Helppo homma ei siinä mitään, täytyy vain muistaa ostaa lisää maalia.

Kävin myös eilen kirpputorilla josta mukaan lähti kasa vanhoja tyynynpäällisiä ja pari kangaspalaa. Hintaa koko nipulla yhteensä 5 euroa. Kuvia voisin päivittää kun olen ensin pessyt ne.

Nyt loppuun vähän "kiukuttelua"... MÄÄ HALUAN NE EKTORPIN SOFFAT!!!! Näyttävät niin mukavilta ja kotoisilta ja nyt meillä olisi olohuoneessa tilaa sekä kolmen- että kahden istuttavalle sohvalle. HALUAN! Ongelma on se että meillä on vasta kolme vuotta vanha ISO kulmasohva ja mies haluaisi pitää sen. No, katsellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti