perjantai 9. heinäkuuta 2010

Luova Leikki

Tässä aikani kuluksi surffailin ja SOKERIHELMEN blogissa oli hauska "haaste". Kopioin suoraan tekstin sieltä niin asian sisältö tulee paremmin selville:

Luovien ihmisten yhteisleikki;

lupaan lähettää jotain itsetehtyä viidelle ekalle,
jotka jättävät kommentin tähän postaukseen.

Heidän tulee vuorostaan julkaista tämä omassa blogissaan ja lähettää jotain itsetehtyä viidelle ekalle jotka siihen kommentoivat. Sääntönä on että tavaran yms. pitää olla itse tehty ja toimitettu osanottajille vuoden 2010 aikana.


Laitoin toiveikkaana kommentin menemään, saas nähdä olenko ensimmäisen viiden joukossa. Päätin kuitenkin kopioida tämän omaan blogiini kaikesta huolimatta jo nyt, ja ne viisi ensimmäistä ihmistä jotka tänne eksyvät ja jättävät kommentin saavat jotain minun itse tekemääni. Joitakin ajatuksia muhii jo, mutta katsotaan mihin päädyn.

2 kommenttia:

  1. Hihii, tää on hauska juttu! Osallistuin jo Sokruttimen Luovaan leikkiin, mutta saan varmasti osallistua tähänkin :D

    onnea myöskin omalle blogitaipaleellesi! Tämä on sellasta hommaa joka vie kyllä mennessään :)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa kun vierailit ja rekkauduit lukijaksi! On todella hauskoja nämä ja olin niiden onnekkaiden joukossa jotka voivat odotella sokruttimelta postia jossain vaiheessa <3 Itselläni on jo ideoita muhimassa mitä aijon tehdä, ja kun ehdit niin laita osoitetietoja tulemaan niin laitan sitten paketin matkaan.

    VastaaPoista