keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Mietiskelyä

Veljeni poikineen lähti tänään kotiin päin. Ovat kyläilleet täällä sunnuntaista lähtien. Oli mukavaa kun kävivät ja elokuussa näemme taas kun me vuorostaan menemme heille kylään.
Sohva asiassakin pääsimme miehen kanssa yhteisymmärrykseen. Päätimme vielä pitää vanhan sohvamme sillä se on tosiaan vasta kolme vuotta vanha. Ompelen siihen vain uuden päällisen niin olohuoneen ilme muuttuu heti. Tämä tuleva projekti kyllä vaatii kaiken sen vähäisenkin taidon mitä minulla on ompelemisesta. Ajattelin ensin tehdä lakanakankaasta tavallaan mallikappaleen (paikallinen kangaskauppa myy sitä 4,5€/kg joten ei sille niin kamalasti tule hintaa) ja katsoa miten se onnistuu ja miten se käytössä käyttäytyy. Jos onnistuu hyvin niin sitten voisin ostaa vähän tukevampaa ja kestävämpää kangasta ja ommella sitten "lopulliset" päälliset.

Kirppislöydötkin on pesty ja kuvausta odottavat, illalla voisin niihin paneutua enemmän. Mielessä pyörii ainakin kolme projektia jotka pitäisi toteuttaa. Löysin maanantaina meidän aitasta vanhan tuolin joka oli melko palasina ja olen nyt liimaillut sitä kasaan. Ei siitä koskaan tule tarpeeksi tukevaa istumiseen, mutta yöpöydäksi varmasti käy. Siitä pitäisi rapata irtomaali ja lika pois ja kevyesti hioa ja pistää vähän uutta maalia pintaan. Täällä sataa ja on epävakaista ulkona joten tänään ei varmasti voi paljon maalausurakoita harrastaa.

Ollaan lähdössä tosiaan ensi kuun alussa reissuun. Menemme Tampereen kautta Poriin veljelleni kylään ja mies käy samalla Sonisphere- festareilla katsomassa Iron Maidenia. Minua ei jaksa sen verran kiinnostaa että ostaisin lipun ja lähtisin sinne seisoskelemaan (viime vuonna olin katsomassa Metallicaa ja se ihmismäärä oli jotain aivan järkyttävää) joten me Jessen ja siskoni kanssa (joka myös lähtee) panostamme shoppailuun ja kirppistelyyn. Tulomatkalla ajamme taas Tampereen kautta ja Jesse jää mieheni siskolle yökylään ja me menemme hotelliin viettämään hääpäivää. Ennen kotiin lähtöä käymme vielä Tampereen Ikeassa (johon minulla on jo kilometrin pituinen ostoslista) ja kirpputoreilla ja ajelemme hiljalleen kotiin.


Mutta tuo sateinen sää suorastaan vaatii vetäytymistä soffalle viltinalle hyvän kirjan kanssa. (Suklaalevy ei olisi pahitteeksi myöskään... ;-))2 kommenttia:

  1. Shoppailu ja kirppistely kuulosta toooosi hyvältä. viltti ja suklaakin vielä, aaaah! :D

    VastaaPoista
  2. Määhän shoppailisin ja kirppistelisin Jessen kans päivät pitkät, jostain kumman syystä äippärahoilla ei kauhian paljo juhlita. No aina voi kierrellä kaupoissa ja hypistellä. :-)

    VastaaPoista