tiistai 13. heinäkuuta 2010

I´m a survivor

Tämän päivän sana on selviytyä. Selviytyä tästä kammottavasta helteestä! Mittari huitelee yli 30 asteessa ja sisällä on ihan yhtä kuuma. No, en ole jaksanut tehdä mitään. Kaikki voimat on menny selviytymiseen.
Nyt iltasella sain itsestäni sen verran irti että kuvasin hiukan kirppislöytöjä ja pari otosta meidän kodista.Tämän hopea tarjottimen löysin kirppikseltä joku aika sitten parilla eurolla ja kuvan vanhat lusikat lähti mukaan samasta paikasta 0,20 snt/kpl.


Myös seuraavan tarjottimen löysin kirpparilta niin ikään parilla eurolla. Ihan ei ollut kunto priima, mutta sen verran tykästyin että se lähti mun mukana kotiin.


Samalla kun kävin eilen kangaskaupassa pyörähdin myös kirpputorilla ja siellä olisi ollut ihana soffasänky valkoista metallia. Nyt kuumeisesti mietin mihin sen meillä mahdollisesti laittaisin ennenkuin joku muu onnekas sen sieltä kotiin vie.

Tänään oli tarkoitus myös saada ompeluprojektia eteenpäin, vaan se kyllä täysin jäi. Yhden maton sentään sain tänään pestyä (koneessa tosin) ja imuroitua muutaman huoneen. Nyt pitäisi kammeta itsensä tästä penkiltä ja lähteä taas hommiin.

Lopuksi pari kuvaa meiltä:


Tässä on mun ns. lukunurkkaus joka oli pakko saada kun tähän muutettiin. Soffalla on ikää useita vuosikymmeniä, komea ja tukeva on edelleen. Saa tarvittaessa levitettyä, me ei olla sitä ikinä tehty. Osa mun kirjoista (joita riittää) on tuossa vasemmalla puolella seinällä ja osa on vielä laatikoissa odottamassa hyllyyn siirtoa. Minä rakastan kukkia ja viherkasveja joita meillä riittää. Seinällä olevassa hyllyssä on maljakossa liljoja joita keräsin pihalta sisälle ilostuttamaan.

Tässä on meidän eteinen jossa pöytänä toimii vanha husqvarna. Pöydällä olevat saappaat ovat miehelleni lapsuudessa teetetyt, samoin pokasaha seinällä. Kehyksissä olevat kuvat on minun itse ottamiani meidän pihalla olevista kukista.


Tässä näin aluksi jotain kuvia meiltä, täytyy paremmalla ajalla laittaa kuvia meidän keittiöstä ennen rempaa ja sen jälkeen. Muutos on melkoinen suhteellisen pienellä budjetilla. Mutta nyt takaisin hommiin!

3 kommenttia:

 1. Ihania kirpparilöytöjä! :)
  Hellettä on tosiaankin piisannut... Toisaalta tää on mulle sopiva lämpötila, rakastan niin lämpimää ja aurinkoa.. Mutta paljoakaan ei saa aikaiseksi päivisin.. :) Kesäisisin vasta iltayö on parasta touhuiluaikaa...

  VastaaPoista
 2. Kiva kun osallistuit luovaanleikkiin mukaan. Käythän laittamassa sähköpostilla sinun osoitetiedot niin tämän vuoden puolella laitan sinulle kustin polkemaan :) Yst.t Sokrutin

  VastaaPoista
 3. Saara: Kirppailu on lemppari puuhaani! Huomenna on taas tarkoitus mennä. "Harmi" kun asumme niin pienellä paikkakunnalla että täällä on vain kaksi kirpputoria joten aika lailla samat tavarat pyörii siellä kauan aikaa. Minäkin tosin tykkään lämpimästä, mutta rajansa silläkin. Iltaisin olenkin siivoillut ja touhunnut kotitöitä kun päivällä ei kertakaikkiaan kykene (ja lapsikin nukkuu niin on enemmän aikaa).

  Sokrutin: Käyn ensi tilassa laittamassa osoitteen, ja jään jännityksellä odottamaan pakettia! Jotenkin niin kiva kun ei tiedä milloin se tulee, on jotain mukavaa odotettavaa!

  VastaaPoista