maanantai 19. heinäkuuta 2010

PieniSuuri päivä

Ajattelin postailla tässä muutaman kuvan samalla kun harjoittelin fotoflexin käyttöä. Ensimmäisenä on kuva tämän kevään/kesän projektista. Mulla kun aina pälkähtää päähän ideoita joita sitten haluan toteuttaa ja mies yleensä tiputtaa mut maanpinnalle jos idea on aivan mahdoton. Tätä kyseistä ideaa mies kannatti ja oli jopa apuna tekemässä. Tämä on mun pitkäaikainen unelma joka vielä alkutekijöissään, aikaa myöten varmaan vielä paranee:

Harmi kun en tajunnut ottaa ennen -kuvaa tästä paikasta. Tässä nimittäin oli jo tuo iso kivi ja kivipenkki. Siitä se ajatus sitten lähti. Siirtelin tuon suihkulähteen oikealla puolella olevaan kukkapenkkiin omia monivuotisia kukkia, (keisarin?)liljoja, unikoita, vuohenkilpeä, maahumalaa ja keskellä on jopa pioni, mutta taisi tykätä kyttyrää siirrosta kun ei oikein jaksa kasvaa.

Ja tässä kuvia tämän kesän kesäkukista:


Meidän Jesse täytti perjantaina neljä kuukautta syntymästä ja kaksi kuukautta lasketusta ajasta. Jesse syntyi yllättäen rv 32 ja vietti kuukauden keskolassa kasvamassa. Nyt pieni mies kasvaa ja kehittyy kohisten, tänään on höpötellyt isällensä kuin pieni papupata. Hymyilee kovasti mutta ei vielä naura ääneen. Sitä odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti