maanantai 12. heinäkuuta 2010

Huh hellettä!

Lämpöä piisaa! Mulle on jo liian kuuma ja vauvallaki on tukalaa vaikka pelkällä vaipalla mennäänki päivät. Ja kaiken tämän päälle täytyy mennä hammaslääkäriin, YÖK! Hammas tuli kipeäksi (lauantaina tottakai!) ensimmäisen kerran varmaan 10 vuoteen ja ei muutako särkylääkettä naamaan ja maanantai aamua odottamaan. Sain onneksi ajan tälle päivälle. Pikkumieskin tekee ilmeisesti hampaita kun poloinen hankaa kielellä alaikeniä koko ajan ja nyrkkiä pitää tunkea suuhun. Kipeäähän se hampaiden teko tekee ja ties kuinka kauan menee ennenkuin tulevat pintaan asti.

Pientä inspiraation poikasta on ilmassa ja kävinkin kangaskaupassa ja katselin kaikki tarvittavat tarvikkeet kasaan. Tässä jos illalla vaikka ennättäisin toteuttaa suunnitelmani niin olisi huomenna jotain kuvattavaa. Siivouskin pitäisi hoitaa jossain välissä, mutta tällaisilla helteillä olen kyllä antanut itselleni periksi... Iltaisin kun on viileämpää järjestelen vähän paikkoja ja pyöritän koneellisen pyykkiä ja hoidan tiskit, mutta siihempä se on jäänyt. Pino likaisia mattojakin odottaa pesua. Huoh...
Kirpputoriltakin tarttui jotain pientä mukaan, siitä myös kuvia myöhemmin. (Kukahan opettaisi minua kameran käytössä ja valokuvaamisessa, tiedän juuri ja juuri mistä kameran napista painetaan jos kuvan haluaa...)

Mutta kutsuhuuto kaikui, täytyy mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti