tiistai 27. heinäkuuta 2010

Tilkkuja ja ostoksia.

Nyt se on taas täällä. Se helle. (ja tähän sellainen pään -seinään- hakkaamis hymiö) Ei sais valittaa juu, mutta en tykkää helteistä yhtään!
Eilen käytiin miehen siskon ja Jessen kanssa lähikaupungissa ja sieltä mukaan tarttui kankaita (taas!) sitä vanua ja vähän muutakin tarpeellista(?) tavaraa.

Tänään olen vihdoin saanut yhden tilkkutäkin valmiiksi asti, mutta oliko se yksikään jo odottavista töistä? NO EI, oli pakko aloittaa vielä yksi uusi täkki, ihan kuin nuita keskeneräisiä ei olisi jo tarpeeksi nurkissa pyörimässä. Tein Jesselle pinnasänkyyn "päiväpeiton" ja ensimmäiseksi tilkkutyöksi ikinä se onnistui ihan hyvin. Näin ikkään:
Vielä olisi kaksi täkkiä odottamassa vanua ja kolmannen idea muhii jo päässä meidän uutta makkaria varten. (Jee remppa alkaa jo ensi kuussa!)

Yritin eilen tehdä muutaman sisustussydämmen, mutta homma tyssäsi tulostimeen. Yritin tulostaa tekstiä sellaiselle arkille joka tarttuu kankaalle kun silitää, you know. No esin selasin puolituntia nettiä että löysin sopivan fontin (koneella ei ollut mitään hienoja) ja lataamisen jälkeen pääsin vihdoin kirjoittamaan ja sommittelemaan. Kun tuli tulostamisen vuoro niin tulostin teki tenät. Osoitin minulle hyvin epäluonteista kärsivällisyyttä ja yritin RAUHALLISESTI tulostaa kerta toisensa jälkeen, vaan EI. Sitten yritettiin miehen kanssa yhdessä vähän vähemmän rauhallisesti mutta EI. Sitten paloi käpy ja tekstit lensi nurkkaan ja tämä akka suihkun kautta sohvalle. Pöh, olkoon koko sydämmet! Täytyy VAROVASTI kokeilla tulostamista tänään uudestaan ja yrittää pitää herneet nenän ulkopuolella.


Tässä muutamia heräteostoksia jotka tarttui matkaan:

Tämä lehtiteline ja kukkahäkki lähti mukaan kun lähdin vain siskon seuraksi rautakauppaan maalia sävyttämään ja tuo kannu ja ruusu eksyi mukaan K-kaupasta kun olin hakemassa vain paria maitopurkkia...

Mua ei voi kuulemma päästää yksin mihinkään (miehen mukaan). Kjäh, kjäh näkis ku mennään ikeaan minkälaisen kuorman kanssa sieltä tullaan kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti