lauantai 31. heinäkuuta 2010

Heinäkuu lähenee loppuaan

Hiljaista on ollut täällä blogissa, vaikka vähän olen saanut asioita eteenpäin täällä päässä. Meillä vain kamera on peestä (tai kuvaaja, kuka tietää) ja tilasinkin uuden kameran joka toivottavasti on pitkäikäisempi kuin tämä entinen. Sitä odotellessa.

Meistä tuli myöskin eilen talonomistajia, kun ostimme tämän nykyisen talon itsellemme. Iso asia minulle vaikka käytännön elämään ei juurikaan vaikuta sillä asumme tässä jo. Remppa tosiaan alkaa parin viikon päästä, sitä myös odotan jo kovasti sillä mieheni sisko (joka opiskelee kirvesmieheksi) tulee tekemään meille työharjoittelua. Mukavaa kun tulee, saa seuraa päiviksi ja hommat etenee nopeampaa. (Itse olen päivisin välillä kiinni Mr. Jessessä ja mitään pitkäaikaista ei viitsi yksin aloittaa)

Eilen leikoin tilkut valmiiksi meidän uuteen makkariin tulevaan täkkiin. Ajattelin tehdä oikein kunnon kokoisen, 220*130cm. Käy jalkopäähän tarvittaessa päiväpeiton tapaiseksi vaikka suunnitelmissa on laittaa äitini virkkaama päiväpeitto. Ja tuon kokoiseen jo melkein kääriytyy sadepäivänä lukemaan. Mieheni serkku sai viime viikonloppuna pienen pojan ja rotinoitakin pitäisi miettiä. Varmaan teen samantapaisen tilkkutäkin kuin Jessellekkin ja jotain siihen kaveriksi. Vaikka meidän pieni mies ei ole vielä kuin 4 kk, tuntuu niin ihanalta päästä pitämään aivan vastasyntynyttä!

Kellarin siivouksessa löytyi ihana jurvalaistooli, joka on vähän heikolla hapella, mutta toivonmukaan siitä saa ihan käyttötuolin kun vähän kunnostaa. Sekin projekti olisi edessä kun nämä järjettömät 35 asteen helteet on nyt (toivottavasti) vähäksi aikaa ohi. + muutama muu kiva projekti!

Nyt ollaan lähdössä lähikaupunkiin vetokisoihin, saas nähdä mitä Jesse sanoo pärinästä!


Hyvää viikonlopun jatkoa!2 kommenttia:

  1. onnittelut talon ostosta!!oma on aina oma:)remppaa ja kaikkea muuta on kivenpi puuhailla,ku tietää,että itelle laittaa!ja saa tehä just sellasta ku haluu.
    mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Äläs muuta sano! Aivan tulee hymy huulille kun ajattelee! (Niin ja olen myös pienen 5ha metsäläntin onnellinen omistaja!) Remppaa odotan kuin kuuta nousevaa, ideoita pursuaa pää mutta kukas mulle sen kertoo onko niitä mahdollista toteuttaa... Varokaa vain, kohta pukkaa kuvia niin että oksat pois!

    VastaaPoista