keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Vastatuulta

elämäntapa rempassa...
Kyllä tää tytsy on niin tunnesyöjä kun olla voi! Nyt varsinkin pari päivää on ollu taas niin tuskasta tuon käden kanssa, että saa oikein taistella ettei veitäisi herkkuja napaan kun on paha mieli. Tänään kaupassa ensin pullien kohdalla, sitten pitsojen ja lopuksi vielä karkkihyllyn kohdalla jouduin puhua itseni ympäri etten ostanut mitään herkkuja. Kyllä otti taas tiukille ja ei tullut edes sitä voittaja fiilistä joka olisi palkinnut hyvästä käytöksestä. En todellakaan halua itseltäni kaikkea hyvää kieltää, mutta koska yritän opetella tuosta tunnesyömisestä irti, olen päättänyt että herkkuni syön muulloin kuin pahan olon "lääkkeeksi". Herkkupäiväni voi olla vaikka maanantai (sen lauantain tilalta) mutta sen pidän sitten muusta syystä kuin paskasta fiiliksestä.Paino on onneksi laskusuunnassa, noin kilon verran vähemmän kuin viikko sitten. Ihan hyvä tulos! Liikunta myös on jatkunut ja enää ei tule sitä kuolemaa edeltävää fiilistä kun kodin häämöttäessä, toisinkuin aloittaessa. Tästä on hyvä jatkaa!

P.S. Tuo meidän makkarin remppa on nyt ainakin hetken jäissä, yritän ottaa rauhallisesti tämän käden kanssa mutta voi tosiaan olla että innostun sen rytkäsemään kuntoon kuitenkin. Yritän hillitä itseni... :-D

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä elämäntapa remppaasi, minulla samat ongelmat! Mut kyllä me sille herkkunälälle vielä näytetään ja saadaan viel kaupanpääle se voittajaolokin ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä pointti! Mullakin tekosyy herkuttelulle on ollut pahamieli. Oon yrittänyt pyristellä siitä eroon 13-vuotta XD Ennen se ei vaan näkynyt vyötäröllä, nykyään näkyy. Mutta nyt oon paaaljon paremmalla tiellä kun koskaan aiemmin.

  Tsempitykset myös sulle, ja oo oikeesti ylpee nyt vaan ku kävelit ohi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempityksestä, sitä tarvitaan!
  Kaiken kivan päälle tähän pukkas vielä flunssaki ja lenkit on pakko jättää nyt väliin. Bläähh! Tähän ne liikunta innostukset yleensä loppuu... Ja tietenki ku on kurja olo niin kaikki hyväskä maistuis NIIN hyvälle!

  Noh, elämäntapamuutokseen mahtuu muutamat flunssat ja pari suklaapatukkaakin, eihän tässä kiire oo mihinkään. Laihikset sen sijaan mulla on aina kaatunut repsuun ja liikunta rutiinit loppunu ekaan lentsuun. Nyt teen hommia sen eteen että nyt ei käy niin!

  VastaaPoista