maanantai 31. tammikuuta 2011

Shop Online...

Sitä on muuten tullut harrastettua taas melko hartaasti. Olen tilannut uudet kevät verhot olohuoneeseen ja siinä "siivellä" tuli tilattua myös uusi televisiotaso kun mieleinen löytyi. Sitä odotellessa olen tuunannut täällä meidän kaiuttimia (täysin miehen luvalla) paremmin olohuoneeseen sopivaksi. Makkarin remppa on (jopa) edennyt mutta se huone on toistaiseksi pyhitetty kaiuttimien tuunaus paikaksi kun siellä menee kaikki pinnat uusiksi niin ei pienet maalinroiskeet haittaa. Tapetit on melkein seinistä pois joten seuraava vaihe onkin iki"ihana" pakkelointi ja hiominen. YÄK!

Makkarin sisustus menee myöskin uusiksi, sillä sängynpäätyprojektin valmistuessa (siitä kuvia myöhemmin) tajusin että meidän yölamput ei sovi uuteen makkariin sitten yhtään. Toisekseen ne on sinään kiinnitettävät ja jotenkin en haluaisi uuteen tapettiin heti reikiä porata... Joten tällaiset tilasin Ellokselta:



(kuva ellos.fi)


Myös kattolamppu piti uusia sillä edellinen ei todellakaan anna tarpeeksi valoa ja halusin senkin sopivan meidän uuteen makkariin. Joten rohkaisin mieleni ja klikkasin itseni eBay:hyn. Aikani siellä selailtuani tajusin että on paljon järkevämäpää tilata Saksasta sillä sieltä tilatessa ei ilmeisesti tarvi maksaa mitään tullimaksuja ja jotenkin kun valuutta on sama niin koen sen helpommaksi. Tällaisen klikkailin tilaukseen:




(kuva: eBay)

Jännityksellä odotan onko tuote lähellekkään mitä kuvasta voisin olettaa. Ainakaan hinnalla se ei ollut pilattu sillä lampulla oli hintaa hippasen alle 40 euroa ja siihen n.15 euroa postikuluja joten halvemmalla sain kuin ne lamput mitä olen suomen nettiputiikeista katsellut.

Nyt kun sais rytkästyä tuon huoneen kuosiin niin näkis kuinka hyvin mun visio toteutuu. Tämän huoneen tapetit ja maalit olen ostanut jo keväällä, päiväpeitto on meidän edelliseen asuntoon ostettu, maton ostin uuden, verhot toi joulupukki. Sängynpääty on sama vanha, tosin uuteen uskoon kunnostettu, yöpöydän virkaa toimittavat vanhat toolit ja sisustus tavaraakin olen jo ostanut vähän. Toivottavasti visio osuu kohdalle!

2 kommenttia:

 1. Ihanilta näyttää nuo sinun shoppailut :) Luultavasti makkarista tulee aivan ihana :)

  Minulla alkaa myös tuo kevään laitto kotiin syyhyttämään käsiä. Vielä vähänaikaa aion kestää näiden joulun jäämien kanssa... sitten laitetaan kevättä kotiin.

  Minäkin toivon, että visio osuu kohdalleen ja saat ihanan makuuhuoneen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos!

  Kaiutinprojekti on nyt valmis joten makkariakin vois vähän edistää... Kyllä sillä keväällä vain on kumma vaikutus kun heti pitää ruveta pistään sisustusta uusiks, mutta mää ajattelin olla sen verran sitkeä että vaihtelen verhot sun muut vasta maaliskuussa kun meidän Nöpis täyttää 1 vee... Saanhan ainakin päivän ihastella puhtaita mattoja ja huoneita ennenkuin synttärivieraat tulee... ;-D

  VastaaPoista