sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Olen tässä aikani kuluksi "kunnostellut" kirppislöytöä ja meidän sängynpäätyä. Löysin tämän juustokuvun kirpputorilta 3 eurolla joka ei mielestäni ole ollenkaan paha hinta ottaen huomioon että alusta on täyspuuta ja kupu lasia. Jotenkin tuo koivunväri ei kiehtonut mun silmää yhtään ja jo kirppiksellä tätä pyöritellessä tuli selvä mielikuva mitä tälle voisin tehdä. Tässä siis lähtötilanne ja älkää välittäkö tästä tummasta kuvasta, tää on nyt niin tätä aikaa vuodesta...
Alotin hiasemalla pikkusen tuota pintaa rikki ja sen jälkeen suhuutin yhden kerroksen harmaata pohjamaali-sprayta. Siihen päälle pari kerrosta valkosta sprayta ja ku pinta oli kuiva niin hiomapaperi kätöseen ja kulutteleen noita reunoja. Tykkään että lopputulos on oikein kiva, ottaen huomioon että kaikki nämä värkit jota tähän käytin löyty jo kotoa, eli hintaa tälle muutokselle tuli se tasan 3 egee. En malta odottaa että voisin täyttää tuon esim. sitruunamuffinsseilla jotka on tehty limenvihreisiin vuokiin ja joissa on limenvihreä kuorrute päällä... :-P Se on sitä kevään kaipuuta se! Yritin netistä etsiä noita vuokia, mutta ei heti tullut vastaan ja jos joku tietää mistä löytyisi limenvihreitä muffinssivuokia niin kertokaatte heti!!!

Sängynpääty -projekti on vielä yhtä maalikerrosta vaille ja tietenkin sitä huonetta johon sen voisi asentaa... :-D Makkaria ei ole siis aloitettukaan ja jotenki ei nyt oo sellasta inspistäkään. Joten sängynpäätykuvia voipi odottaa sitten kun makkari on valmis!

3 kommenttia:

 1. Hyvä idea ja kaunis lopputulos ! Mulla aina sytyttää kirpparilla niin hitaasti etten tajua noita pikku tuunailuja, sit kun kotona alkaa sytyttämään niin turha kuvitella että tuote olis viel seuraavana päivänä saatavilla !

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos! :-D

  Itsellä kyllä yleensä välähtää aika nopeasti, mutta useinkin niistä mun löydöistä syntyy jotain sellasta mitä meillä ei oikein tarvi... Sitten saa ihmetellä miten on kaikki paikat täynnä romua.
  Tämäkin esine tuskin pääsee juustokuvuksi, mutta pullaa siihen mahdollisesti voi säilöä, jos meillä joku pulla niin kauan hengissä selviää... ;-D

  VastaaPoista
 3. http://www.ullanunelma.fi/product_catalog.php?c=84 Tässä on sulle vuokia :) Voidaan tuoda Kuopioon jos tahot?

  VastaaPoista