maanantai 6. joulukuuta 2010

Uusi perheenjäsen

saapui meille torstaina. Kokonaista 50 tuumaa uutta televisiota.Aluksi olin kovasti vastaan, sillä edellinen televisio ei ollut kuin neljä vuotta vanha, mutta sitä vanhaa kuvaputkityyliä. Ja muistaakseni "vain" 28 tuumaa. No pakkohan se oli suostua kun mun oli nuo uudet sohvatkin saatava vaikka edellinen ei ollut kun sen neljä vuotta vanha! Kyllä se ukko piru tietää mistä narusta vetää... ;-D
Okei, ostetaan sitten uusi televisio, mutta sen kokoinen joka mahtuu tuohon kirjahyllyyn. Kovasti tuo mittanauhan kanssa heilui ja vannoi kautta kiven ja kannon että uusi televisio mahtuu tuohon sille varattuun paikkaan. No telkkari kun saapui niin eihän se tuumannutkaan mahtua siihen! Pakko se johonkin on nostaa, kun meillä on pieni mittarimato lattialla joka kyllä keksii heti sen yhden paikan mihin EI saa koskea! Oli pakko laittaa se nyt aluksi tuohon kirjahyllyn ylähyllylle ja uusi televisiotaso on siis hakusessa. Mulla on vain niin kranttu maku että mikään mihin olisi just nyt varaa ei kelpaa ja mitään hätävara häkkyrää en kyllä osta. Ja tuo edellinenkin hylly olisi myytävä pois (kirpputorilla tai regionline.fi) alta ennen uuden ostamista.
Että täällä ainakin on todistettu, että tie miehen sydämeen (myös pienen sellaisen) käy uuden television kautta.

Jesse kävi torstaina lääkärineuvolassa ja kovasti on kasvanu poika, vaikka tiesinhän minä sen. reipas 68cm pitkä ja reilu 7700g oli painoa. Ilmeet on niin ihania kun nyt oikein herran oma persoona alkaa puskea läpi. Niin ja kuinka saatoin unohtaa!!! Eka hammas on täällä! Pikkuisen pilkistää alaleuasta kun nätisti hymyilee ja toinen on viereen jo myös tulollansa.

Iskän kans katottiin kaikessa rauhassa telkaa ja äiti tuli kameran kans häiritteen. Mee ny pois siitä!Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti