tiistai 7. joulukuuta 2010

Joulun odotusta...

Tässä kuvia viime talvelta. Tuo jätkänkynttilä on viime vuoden aatto illalta, meillä on ollut tapana polttaa jätkänkynttilöitä aina aattoiltana. Nuo jätkänkynttilät on asetettu kumminkin puolin meidän talon ohi menevää tietä ja tuossa kuvassa meidän talo jää oikealle ja vasemmalla puolella on taas meidän vanha navetta ja talli. Asutaan siis aika syrjässä ja tuossa tiellä ei ole paljoa liikennettä, ollaan toiseksi viimeinen talo tämän tien varrella.

Toiseksi ylimmässä kuvassa on taas meidän pihalla kasvavat terijoensalvat talviasussa. Ja tuo punainen joka kuvassa pilkistää on siis meidän talo.
On se talvi vain kaunista aikaa omalla tavallansa, harmi että mua ei ole tehty kylmyyttä silmälläpitäen, ei sitten yhtään!

Kotona olen joulua laittanut jo aika paljonki, jostain syystä ei kuvaus inspiraatiota ole yhtään. Pesin jopa sohvien päälliset (oli todellakin jo syytä pestä!) ja onhan se kätevä kun ne voi pestä, mutta voi jumankeikka ei sitä viitsisi ihan joka kuukausi tehdä! Oli se silittäminen ja paikoilleen repiminen vaan sellainen homma että oksat pois! Ja kipeä käsi kiitti.

Nyt pitäis lähtiä tainnuttaan yks puuropöhnäinen poika... Keitin sille itse omena-kanelipuuroa ja virtaa tuli niin että ei tahdo yöunille taipua ollenkaan. Täytyy varmaan siirtyä aamupuuron syöntiin.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa joulun odotusta sinne! Olipa upeat sauna ja pesuhuone tuossa alempana, kyllä kelpaa joulusaunasta nauttia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hannele, sitä samaa sinulle! Kyllä tosiaan kelpaa ja ollaan kyllä saunottu tosi ahkerasti. Vielä pitäisi rutistaa tuo yksi kamari valmiiksi ennen joulua sillä siihen olisi yövieraat tulossa asumaan... Vielä on onneksi vähän aikaa rempata mutta tiukille se varmasti menee kun tällainen käsipuoli yrittää jotain värkätä...

    VastaaPoista