sunnuntai 19. joulukuuta 2010

jouluinen tilkkupeitto& sairastelua

Hiljaista on taas blogissa ollut, mutta onneksi täällä kotona on edes jotakin tapahtunut. Joulua olen yrittänyt valmistella, siis sen mitä olen käteni kanssa pystynyt. Hain jälleen torstaina 4 kortisonipiikkiä tuohon olkapäähän ja nyt vasta rupeaa ehkä vähän helpottamaan. Kaiken lisäksi Nöpis on ensimmäisessä nuhassaan, ei ole kuumetta mutta nenä täynnä räkää. Yöt nukkuu muuten ihan hyvin, mutta tukkoisuus herättää muutaman kerran yössä. Ruokakin maistuu ihan ok, onneksi. Miten kauan tuota kuumeetonta flunssaa voi katsoa ennenkuin pitäisi soittaa neuvolaan/lääkäriin? On tosiaan eka lapsi jolla siis eka flunssa ja me ollaan ihan pihalla miten tällaisen kanssa pitäisi toimia kun on tosiaan joulukin tulossa.

Tämä Nöpiksen tuleva huone/tietokonehuone/vierashuone alkaa olla nyt onneksi valmis. Ehdittiin sittenkin ennen joulua valmiiksi vaikka jo hetken epäilin. Mies jo eilen kysi, että eihän rempata nyt hetkeen mitään. En voinut luvata sillä tuo meidän oma makkari olisi seuraavana vuorossa ja sitäkin varten on kaikki tarvikkeet jo hommattu. Luultavasti sekin projekti menee ensi vuoden puolelle, saas nähdä milloin ispiraatio iskee.

Ommellut olen aika paljonkin, osaksi ihan tänne kotiin kaikkia inspiraation iskiessä, mutta on mulla vielä työnalla pari joululahjaakin. Tässä yksi ompelus joka on ihan vain meille tänne kotiin.

Kokoa n. 130*170 ja takapuoli on tehty fleeceviltistä. On muuten melkoisen lämmin ja mukava kun eilen illalla sitä jo vähän kokeilin. Aika jouluinen on kyllä, joten tuo pitää kerätä joulun jälkeen kaappiin odottamaan taas seuraavaa joulua. Pitääkin katsoa kankaat läpi josko saisin tehtyä vähän "neutraalimman" seuraavaksi.

Tästä peitosta tulikin mieleeni, että olen vähän suunnitellut että jos menisin ensi kesänä myymään näitä peittoja entisen kotikuntani markkinoille... Paljonkohan tuollaisesta peitosta kärsisi pyytää? En haluaisi kuitenkaan ihan ilman edestä myydä sillä onhan niissä oma hommansa, mutta en haluaisi liikaakaan pyytää että joutuisin kaikki kuskata taas takaisin kotiin. Ei ole juuri kokemusta tästä hinnoittelusta joten tarvisin hieman apua...

Nyt täytyy taas rientää yhtä pientä nenää niistämään. On muuten inhottava homma niin äitin kuin pojankin mielestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti