tiistai 9. elokuuta 2011

makkari

Yrityksistäni huolimatta en kertakaikkiaan löydä yhtään kuvaa meidän makkarista ennen remppaa vaikka otin niitä moneen otteeseen. Ne on jossain hukka -nimisessä paikassa jossa on muutakin tavaraa meiltä. Tässäpä kuitenkin kuvia siitä miltä makkari nyt näyttää. Sori huonosta valaistuksesta, mutta meidän makkarin ainoa ikkuna on varjon puolella koko päivän joten kovin hyviä kuvia sieltä on ihan turha odottaa.

Yöpöytinä on vanhat tuolit jotka on löytynyt tämän talon kätköistä. On peräisin ilmeisesti vanhasta tuvasta joka oli tämän talon paikalla ennenkuin tätä alettiin rakentaa. Kuvissa väri näkyy huonosti mutta tuo jäljellä oleva maali on sinertävän harmaata. Vielä on kovin paljaat seinät ja tuossa vaatekaappien välissä peilin alla on tyhjää tilaa johon syyhyttäisi laittaa jotakin. Ehkäpä sitten kun se oikea esine tulee vastaan. Päiväpeitto on kirpputorilta 7 euron hankinta, ei paha mielestäni. Sängynpääty on vanha ovi jonka olen kunnostanut (taisin siitä kirjoitella joskus aikaisemmin...) ja jota rakastan yli kaiken! Ihan kelpo makkari siis, mutta vaatii vielä sisustustavaraa.
Mua on monesti vaivannu ku jenkkisänkyyn on melkeimpä mahdoton löytää helmalakanaa jossa on tarpeeksi pitkät helmat joten päätin ommella pienen jatkopalan cittarista 15 eurolla ostamaani helmalakanaan. Päälle surautin vähän koristusta jotta tuo sauma peittyisi. Ihan kiva tuli ja edullinen myöskin.
Niin se syksy tulee ja mielessä siintää syyskukkien osto pihalle. Täytyy loppuviikosta käydä kaupoilla. Nyt soffalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti