maanantai 8. elokuuta 2011

Eteinen ennen - jälkeenMoi!

Täällä on sateinen ja kurja ilma, joten katselin valokuvia tietokoneen uumenista ja löysin tämän ennen -kuvan eteisestä. Se kirvoittikin pienen valokuvaus inspiraation jonka satoa näette tässä ja nyt.

Eteinen ennen:
Tänne vaihdettiin noiden kiinteiden kalusteiden ovet ja koska meillä tuota vaatetta tuolta naulakosta pursuaa ihan ylipaljon niin ompelin jotexin alesta ostamani paneeliverhot sopivan mittaisiksi ja ripustin peittämään suurinta kaaosta.
Pääty tuosta kiinteästä kalusteesta oli jo elämää nähnyt joten jotakin oli pakko keksiä. Siispä aivonystyrät pyörimään ja tässä sitten lopputulos: Sauna ja suihku rempasta ylijääneitä hirsipaneeleita koko seinämä täyteen ja listoilla siistiksi. Päälle vedellä ohennettua maalia ja vähän asiaan kuuluvaa ehostusta. Se olis niinku siinä.
Oven edessä roikkuvat verhot on mun (hätätila) käsitys väliaikaisesta hyttysverkosta. Väliaikainen on nyt mennyt kuitenkin koko kesän, joten enää en tälle kesää ala hyttysverkkoa tuohon virittelemään. Tosi tokkopa tässä kauaa enää mitään ötökkä esteitä tarvikaan...

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen muutos! Meillä kaipais tuulikaappi kans ehostusta, ainakin jotain peittämään sitä pursuilevaa naulakkoa :)

    VastaaPoista
  2. Nuo paneeliverhot on ihan toimivia tuohon ratkaisuun ja meillä on tuossa kaks vaijeria pingotettu ihan vierekkäin ja kaks verhoa (uloimmat)on sisemmällä vaijerilla ja toiset kaks (keskellä olevat) on sitten tuolla uloimmalla vaijerilla. Näin noita verhoja pystyy siististi liikutella tuossa edes takaisin ja on paljon helpompi laittaa ja ottaa vaatteita tuolta naulakosta. Vielä pitäis tuohon keskelle keksiä joku pantetti ku tahtoo nuo vaijerit vähän antaa myöden tuosta keskeltä vaikka kuinka tiukasti pingottaa. Nuo keskimmäiset verhot roikkuu alempana kuin muut ja koskevat lattiaan...

    VastaaPoista