lauantai 13. marraskuuta 2010

Selvät sävelet!

Tänään sain taas niitä mun "kuuluisia" megasuperhyper insipiraatioita kun kävin siskon asioilla rautakaupassa. Sisko jäi hoitaan Nöpistä tänne ja minä menin rauhassa kauppaan ja Halppikseen ostaan vähän kansioita papereiden järkkäämistä varten. No rautakaupasta ei löytynyt sitä mitä sisko olisi tarvinut, mutta siinä palvelua odotellessa käveleskelin ympäri kauppaa ja silmäni iskivät tähän:Hieman värit näkyy epäselvästi kun otin siitä kuvan näin illalla... Tuota tapettia ei ollut kuin tuo vajaa rulla jäljellä ja sain sen 5 eurolla ja tästä syystä en edes tiedä sen merkkiä että olisin voinut etsiä netistä kuvan.
Tämän tapetin kun näin mun oli pakko saada se! Yhtäkkiä koko Nöpiksen huoneen remppa oli "tehty" mun silmissä ja tiesin mihin mikäkin tulee ja miten tavarat asettelen! Nyt sitten olisi se raskaampi puolisko vielä tekemättä eli itse remppa, mutta tässä huoneessa ei onneksi ole tapetteja joita pitäisi ensin poistaa joten pikkuisen helpommalla pääsen! Huone pitäisi vain tyhjätä että pääsisi maalauspuuhiin.

Näin tämän maton Hobbarin kuvastossa jo kesällä ja mietin sitä heti Nöpiksen huonetta varten:
Tuo olisi varmasti ihanan pehmoinen leikkiä ja hintakin on alle 40 euroa, mutta ongelma on se että nuo plyysimatot imee karvat itseensä 10 km säteeltä ja meillähän niitä karvoja riittää. Pian tuo olisi varmasti mustien karvojen peitossa...


Toinen vaihtoehto olisi tämä:Tälläkin hintaa vain 19.90 ja olisi ainakin helppohoitoinen!

Enää tarvisin vahvan vision verhoista ja huone alkaisi olla pääpiirteittäin suunniteltu.


Tällaista tälläerää, vahingossa vähän suunnittelin jo joulua ja ostinkin muutaman esineen joulupöytää varten. Niistä lisää ensikerralla. Hauskaa viikonloppua ja isille hyvää merkkipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti