sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pikkuhiljaa

Alkaa joulu hiipiä ajatuksiin. Vähän on suunniteltu ruokia (kinkku tilattu), joulupukin tilausta ja majoitusratkaisuja, mutta meillä itse joulun valmistelu alkaa vasta joulukuun puolella joten siitä myöhemmin lisää.

Sukumme sai uuden pienen jäsenen kun mieheni sisko miehineen sai pienen pienen pojan joka syntyi rv 26 vain 885g painoisena. Kovasti on sisua pienellä miehellä ja sitä hirmuisesti tarvitaankin jotta pikkuinen jaksaa kasvaa isoksi! Ompelin vauvalle keskolaan oman tilkkupeiton, mutta uskompa että on vielä liian iso. Jos suinkin ehdimme (ja tuoreet vanhemmat jaksavat) niin käymme vierailulla vielä ennen joulua. Tulee elävästi mieleen viime maaliskuu kun Nöpis yllättäen päätti syntyä vaikka iso jätkähän tuo syntyessään oli (1945g) jos vertaa pieneen serkkuunsa. Ajatukset on kovasti pienen miehen ja vanhempiensa tykönä...

Nyt jotenkin ajatus katkesi ja en tiedä kuinka tästä jatkaisi luontevasti seuraavaan asiaan, joten päätän tämän viestin tähän ja jatkan tarinointia vaikka huomenna!

1 kommentti:

  1. Enkeleitä sinne pienelle miehelle <3
    On niin pinnalla tämä vauva asia, kun tyttäreni sai eilen pienen tytön kaksi viikkoa etuajassa ja oli vielä perätilassa,mutta tytöllä kokoa 47 ja 2780.
    Onnea ja suojelusta sinne kaikille läheisille <3
    -päivi-

    VastaaPoista