tiistai 9. marraskuuta 2010

Matalalentoa...

On ollut täällä nyt jo useamman viikon. Mikään ei huvita, ei jaksa YHTÄÄN mitään! Joulua en ole edes jaksanut ajatella, suunnittelusta puhumattakaan. Sen tiedän että tänä jouluna kaikki kokoontuu tänne meille, sillä meillä on nyt perheen pienin jäsen ja kaikki haluaa olla todistamassa Nöpiksen ekaa joulua. Monesti on tässä mielessä käynyt että pitäis käydä tännekkin muutama sana rustaamassa, mutta ei ole huvittanut, ei sitten yhtään...

Vähän täällä on edistystä tapahtunut, pesuhuone ja sauna on ihan viimeistä silausta myöten valmis ja sitten voin sanoa että hengissä selvittiin! (ja ikinä en enää siihen urakkaan rupea!) Makkarin seinistä olen aloittanut jo tapettien repimisen, mutta tuo pirun olkapää ei kestä kuin max. 10 minuuttia sitä hommaa ja sitten tekee tenät! (Soittelin jo tänään tuonne keskussairaalle että missä vaiheessa tuo lähetteen käsittely on, mutta ei ollut lääkäri edes ottanut kantaa koko asiaan! Äippäloma loppuu helmikuussa ja ei näemmä toivoakaan että käsi olisi työkuntoinen siihen mennessä...)

Mutta se varsinainen asia minkä takia vihdoin jaksoin raahautua tänne on se että löysin vihdoin vitriinin joka säväytti ja ei tod. ollut hinnalla pilattu!

Tällainen meillä vielä tällähetkellä on olohuoneessa, mutta se siirtyy nyt varastoon odottamaan uutta elämää. Alustavasti suunnittelin sen Nöpiksen tulevaan huoneeseen lelu/kirjakaapiksi mutta saas nyt nähdä...
Tässä tämä taas tältä erää, toivottavasti tämä syys"masis" olis pian ohi ja saisin taas inspiraation tehdä vaikka käsitöitä... Hyvää joulun odotusta kaikille!


(Terveiset Nöpikseltä joka täyttää ensi viikolla jo 8kk!)

4 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen,kun mikään ei huvita ja voimat on lopussa.Se on tämä pitkä syksy joka väsyttää!Pitää vain antaa itselle aikaa,kyllä se aurinko vielä paistaa ja antaa energiaa!:)

  Ihanan vitriinin olet löytänyt! <3

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana vitriinikaappi! Kyllä se joulumieli löytyy vielä, tääl blogimaailmassa monet tuntuu vaan olevan hirmu hyvissä ajoin liikenteessä ;)

  VastaaPoista
 3. Älä huoli,kyllä se joulu sieltä tulee kuiteskin!
  Ihana vitriini ja niin suloinen lapsi!
  Lumen valaisemaa loppuviikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne!

  Tänään ensi kertaa varmaan kahteen kuukauteen kävi mielessä että vois tuon ompelukoneen kaivaa naftaliinista ja vähän surautella jotain kivaa... Ehkä tässä joku päivä siihen vielä rupean!

  Olen aivan järkytyksestä mykkänä kuinka nopeasti aika menee ja kohta meillä ei ole enää vauvaa vaan taapero... ;-/ Kuinka äkkiä on kohta vuosi mennyt!

  VastaaPoista