tiistai 23. marraskuuta 2010

Pesutilat

Nyt ne sitten olis valmiit. V-I-H-D-O-I-N-K-I-N! Ennen -kuvat on kyllä otettu, mutta en muista enää otettiinko ne mun vai siskon kameralla ja kotikoneelta tai meidän muistikortilta niitä ei kyllä löydy. Täytyy kysyä josko siskon kamerassa tai muistikortilla olisi.
Näissä kuvissa paikkoja ei ole mitenkään "stailattu" vaan siivosimme vain lattiasta kattoon kaikki paikat. Saunan pesässä on tulet ja mies häipyikin löylyihin yksin kun minä en tuon tuoreen tatskan kanssa voi mennä. Lauteet ja valot on ihan itse rakennettu (mies ja appeni) ja asennettu ja voin sanoa että olen tyytyväinen! Tuolla uudella kiukaalla (johon meni yli 200 kg kiviä) saa siitten niin miellyttävän pehmeät löylyt, mutta myös hyvin ärhäkät jos niistä tykkää!
Suihkun puoli on vielä hyvin paljas, vasta kaikkein välttämättömin on paikoillaan. Joitakin tekstiilejä olen jo sinne hommannut, mutta katsotaan nyt mitä sinne lopulta päätyy. Vaikka tässä nyt ei sitä lähtötilannetta olekkaan niin voin sanoa että muutos on SUURI! Pidän noista pesutiloista tosi paljon, nyt vain tuntuu tuo takkahuoneen puoli entistä nuhjuisemmalta... Tekis mieli rytkästä seki kuntoon, mutta talous ei taida antaa myöden ihan heti ainakaan.2 kommenttia:

  1. Wau! Tuolla on varmasti iiiihanaa kylpeä! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä nyt kelpaa! Mies on lämmittänyt saunan melkein joka ilta sen jälkeen kun tuo on valmistunut joten en ole ainoa joka tuohon lopputulokseen on tyytyväinen... ;-D

    VastaaPoista