tiistai 31. elokuuta 2010

Onni

Olohuoneen valmistumista jouduin siirtämään huomiselle kun sairaudestani johtuen ilta on mennyt taas kipujen kanssa viruessa. Sen takia nytkin istun ihanalla ektorpillani vaikka kello on jo yli yksi. On tosi kipeä vatsa. Kohta otan särkylääkkeet ja syön jotain (voimakkaita lääkkeitä ja vatsa tykkää huonoa jos otan tyhjään mahaan) ja toivon mukaan helpottaa.
Kivuista huolimatta on jotenkin rauhallinen tunnelma, alkaa tämä olohuone olla mun maun mukainen. Löysin tänään uudet verhot olohuoneeseen ja pieni ompelu inspiraatiokin iski, mutta sitä varten pitää mennä kangaskauppaan. Mies kysyi jo tänään vähän tuohtuneella äänellä (kun maalasin yhtä sivupöytää valkoiseksi) että miksi kaikki täällä pitää olla valkoista? On kuulemma jo allerginen koko värille! No on meillä toki muitakin värejä, saattaa vain tuntua siltä kun seinät ja katot on valkoista, olohuoneen pöytä ja nyt sitten nämä uudet sohvatkin.
Sohvatyynyt sai päälleen syksyn värit ja huomenna puupenkkikin hyvästelee kesäisen vihreän ja siirtyy haikeana syksyä kohti.

Näihin tunnelmiin päätän tämän postauksen, "nautin" siitä kun saan yksin istua sohvalla ja nauttia tästä ihanasta tunnelmasta.

P.S. Kivasti on jo arvontaan osallistujia, mutta aina mahtuu mukaan lisää! Parin postauksen päässä voi vielä osallistua!

3 kommenttia:

 1. Kaunis kynttilätunnelma, ihanaa poltella kynttilöitä näin syksyisin,kun pimeys valtaa valolta tietä. Paranemisia sinulle.

  VastaaPoista
 2. Juu, kovista kivuista huolimatta nautin todella omasta ajastani vaikka nyt onkin silmät ristissä! Onneksi mulla on niin ihana mies että heräsi Jessen kanssa aamulla jotta minä sain nukuttua kun se uni kerran tuli.
  Valitettavasti tämä sairaus ei parane kuin vasta arviolta 25 vuoden päästä (endometrioosi) ja mulla kun tuo niin yleinen sairaus on sitä pahinta laatua. Monta monituista leikkausta takana ja mitään apua ei niistä ollut. Onneksi näitä tosi huonoja päiviä on vain aika harvoin.

  Kiitos kommenistasi, se piristi hurjasti kun tässä silmät ristissä istun kaffimukin kanssa!

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että olet saanut olohuoneesta mieluisen! Kuulostaa hyvältä kaikkine valkoisine kalusteineen :)
  Toivottavasti vointisi kohenee pian! Mukavaa viikonjatkoa!!

  VastaaPoista