tiistai 17. elokuuta 2010

Kauniita ajatuksia

Olen (jopa kiusallisuuteen asti) hyvin herkkä ihminen ja monet pienet ja mitättömät asiat saavat minut herkistymään ja kyyneliin. Kommentit ja uudet lukijat sekä Saaran sisustusunelmia -blogin arvonnan voitto saivat minut herkistymään ja melkein vetistelemään. Pienet asiat elämässä tekevät välillä NIIN onneliseksi! KIITOS SIITÄ! Joka ikinen kommentti on minulle tärkeä ja saan niistä voimaa.

Remppa lähestyy ja minä en malta pysyä housuissani! Pää pursuaa ideoita ja tuunausta odottavien jono vain kasvaa. Ompelukoneellekkin olisi tekemistä...Nöpönenä Nöösimme kasvaa ja kehittyy, huomenna on 5kk neuvola ja nähdään paljonko jätkän pätkä on kasvanut.

Meidän koirat nauttii, perjantaina on maaginen 20.8 jolloin (metsästys)koiria saa taas käyttää metsässä treenaamassa. (Mieskin nauttii, odottaa kuin kuuta nousevaa)Kuvassa labbispoika Rudolf (Rudi) 2v5kkKuvassa Karjalaispoika Pelurin Lokari (Riki) myöskin 2v5kk


Nyt kutsuu rentoutuminen telkkarin edessä ja NukkuMatti.

5 kommenttia:

 1. Heips! Piti tulla oikein katsomaan kun sanoit olevasi Kannuksesta. Oon ite nimittäin sieltä kotoisin! Pitääpä tutkia tarkemmin tämä sun blogi :D Harmi kun et pääse huomenna Honkasaloon, oisin voinut sitä kauttakin ajaa, meiltä on Kokkolaan sama matka myös Kannuksen kautta...

  VastaaPoista
 2. Itse olen naimisiin menon johdosta Kannukseen muuttanut niinkin kaukaa kuin Himangalta! Joka itseasiassa taitaa nykyään olla Kalajokea... Harmittaa kunnolla, mutta remppa alkaa ens viikolla ja kaikkia materiaaleja ei ole ostettu ja jos rehellinen olen niin en miestä uskalla yksin päästää asialle. Ihan hyvä maku silläkin on mutta täysin erillainen kuin mulla ja vaikka kompromissejä osataan tehdä niin haluan itse olla päättämässä asioista.
  Täällä odotan kuvakoostetta tapaamisesta ihan ensitilassa!

  VastaaPoista
 3. En asu Kalajoella mut laitoin sen koska varmaan useampi tietää Kalajoen kuin Merijärven :D

  VastaaPoista
 4. Oi,kuinka suloinen lapsukainen siellä on! <3

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Nöpönenällä yllätti uni tädin sylissä... Oli niin mukava kuunnella kun porukka jutteli kahvipöydän ympärillä. Meillä nöpis nukkuu sitä paremmin mitä enemmän on meteliä, jos kaivinkone hurraa vaunujen vieressä, sitä paremmat unet tulee.

  VastaaPoista