perjantai 27. elokuuta 2010

ISOA purnausta!

Just. Meillähän piti alkaa se kylppäri/saunaremppa jo viikko sitten. No ei alkanut kun tällä remppareiskalla oli edellinen kohde vielä kesken. No ok, ajattelin. Sovittiin että loppuviikosta soittelee milloin aloitta meillä ja kun sovittu on että kuun vaihteessa alkaa meillä niin mehän uskottiin siihen. Kun ei ruvennut puhelin soimaan soitti mies tälle hemmolle ja ei VIELÄKÄÄN ehdi! Ainakin viikko menee vielä pahimmassa tapauksessa kaksi! OLIS HITTO VIE VOINU SOITTAA HETI KU SELVIS ETTEI EHDIKKÄÄN MEILLE!!!Meillä on nimittäin yhdet isot juhlat parin
viikon päästä ja elin jo toivossa että pesutilat saadaan tikkiin ennen juhlia. Ja paskat. Ja mitään remppaa täällä ei tehdä niiden juhlien aikaan se on ihan vissi, en kestä sitä kaaosta kun pitäisi yrittää väsätä kestitykset n. 50 ihmiselle.
Siitä suivaantuneena päätin että makkarin remppa alkaa huomenna, pääseepä vähän purkamaan paineita tapetin repimisen yhteydessä. Pitää ottaa puistattavat ennen- kuvat jotta näkee kuinka suuren muutoksen huone kokee. Mutta tällaista täällä, jotain hyötyä tästä suoranaisesta vitutuksesta on. Nimittäin kämppä on putipuhdas, sängyssä puhtaat lakanat, järjestin oman soppeni ja nyt saunan kautta puhtaisiin lakanoihin.


Ai niin, ja massu on tottunut vähemmälle ruualle ja nyt huomaan että hiilarit ei todellakaan sovi mulle. Oon saanu aikaa parissa päivässä enemmän kuin ennen koko viikon aikana. mm. maalattua ne oven karmit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti