tiistai 1. maaliskuuta 2011

Sairastelua

Sairastelun perään täällä meidän torpassa. Ensin oli se iki-ihana mahatauti. Poika oksensi rajusti yhden yön ja aamulla pyysi jo mammaa. Siitä pari päivää niin minä ja mies sairastuttiin melkein samalla kellonlyömällä, miehellä se oli ohi aamuun menessä ja mulla tietenki kesti se heikko olo pari päivää.
Siitä ku toivuttiin niin sitten nousi pojalle kuume ja kamala flunssa. Siitä seuraavana päivänä alkoi flunssa mulla (ilman kuumetta) ja nyt on varmaan mies tulossa flunssaan. Pojalla pari päivää kuumetta, pari päivää tosi kipeä kurkku (kamala huuto alkoi aina kun piti nielaista)ja se olikin melkein siinä. Mulla jo kohta viikon ollut kamala flunssa ja olo kuin viikon vanhalla raadolla. Tää tauti ei tunnu asettuvan millään! Mulla pitäis alkaa työt äippäloman jälkeen nyt perjantaina, mutta voin sanoa että näin heikolla hapella en kyllä kykene töihin menemään... Onpa ihan kivaa aloittaa työt saikulla. Ollaan vaan pojan kanssa katsottu haikeana pihalle kun pakkaset on hellittänyt ja ulkona on ihanan keväinen ilma. Me vain ei kyetä vielä menemään ulos...

Sisustusrintamalla on tapahtunut kyllä tässä kuukauden aikana ihan kivasti, esim. meidän makkarin remppa on valmistunut, uudet kevät tekstiilit olen saanut hommattua yms. Ongelman aiheuttaa tämä mun jatkuva sairastelu joten meillä ei ole viimeaikoina siivottu järin tiheään. Vain kaikkein pakollisin on tehty (tiskit ja lelut kerätty) joten täällä ei ihan kamalasti ole ollut kuvaus inspiraatiota. Elän toivossa että tää tauti hellittäisi ihan pian ja pääsisin laittamaan kevättä kun pojan synttäritkin on ihan parin viikon päästä!

Siis pitkä on ollut blogitauko mutta kyllä tää tästä taas kun palaan elävien kirjoihin!

2 kommenttia:

  1. Toivottelen sinulle pikaista paranemista :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Nyt jo tuntuu kuin tauti olisi vähän helpottamaan päin. Ihana ilma ulkona ja tekisi mieli lenkille vaan on varmaan parempi odottaa vielä päivä tai kaksi ettei tule takapakkia.

    VastaaPoista