keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Aika rientää

Meidän pieni rakas palleromme on huomenna tasan 6kk vanha. Aika rientää aivan liian lujaa! Tätä lasta odotimme yli kolme vuotta ja vieläkin on vaikea unohtaa sitä tuskaista aikaa kun ei tiennyt saammeko koskaan kokea vanhemmuutta. Sitten kun Jesse vielä syntyi keskosena, oli koko ajan pelko että mitä jos... Onneksi kaikki meni hyvin ja tämä onni on meille suotu. Jokainen päivä on niin tärkeä ja sanoisinko parantava vaikka lapsettomuuden tuskaa on vaikea unohtaa. Salaisimmissa haaveissa siintää toinen lapsi, mutta tällä hetkellä tämä ihana poika on kaikki mitä me tarvitsemme. Hyvää merkkipäivää nuppunen, toivoo äiti ja isä!

Tässä Nöpis lähdössä puolivuotis neuvolaan...

3 kommenttia:

 1. Onnea etukäteen puolivuotiaalle! <3
  Lapsettomuudesta kärsittiin myös,ei ihan noin pitkää aikaa mutta tuoreessa muistissa se on..
  Ihanan näköinen olkkari tuossa aiemmin!! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea pikku-ukolle! :)Vaikeasta asiasta kirjoitit, lapsettomuus on niin kipeä asia... ja lpset ovat niin suuria lahjoja elämässä, uskomattomia ihmeitä! <3
  Ihania kakkuja olit tehnyt "kahdeksankymppisille". Kivoja tommoset yhteissynttärit. :)

  -Heini-

  VastaaPoista
 3. Lapsettomuus ON aiheena todella arka ja vaikeasti lähestyttävä, mutta me teimme sen päätöksen että puhumme siitä avoimesti. Kaikki lähipiirissämme tietävät siitä ja osasivat/osaavat olla kamalan hienotunteisia. En tiedä sitten miten suhtautuisin asiaan jos meillä ei tätä lasta olisi suotu, mutta emme kadu sitä että kerroimme kaikille.

  VastaaPoista